Ege Denizi'nde deprem! Ege Denizi'nde deprem!

HABER: TUĞBA AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 34 gündem maddesi değerlendirilmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.

Ek gündem maddeleleri arasında yer alan Işıklı Mahallesi 2635 Sokak’ın isminin Zeren Ertaş Caddesi olarak değiştirilmesi hususu ele alınarak ilgili komisyona gönderildi.  Madde onaylandıktan sonra Güzelhisar KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden ADÜ öğrencisi Zeren Ertaş'ın adı mahallede yaşatılacak. 

photo_2023-11-14_16-04-31

Meclisin diğer oturumu olan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ise 6 gündem maddesi görüşüldü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin bazıları oy çokluğu ile kabul edilirken diğerleri ise ilgili komisyonlara sevk edildi. Aydın BŞB Meclisinin ve ASKİ'nin bir sonraki toplantısının 28 Kasım Salı günü saat 15.00 ve 16.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ