Aydın'da bir dönem Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Aydın İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Halil İbrahim Aktemur'dan kötü haber geldi. Bir süredir Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü bilinen Aktemur, yakalandığı hastalığa yeni düşerek hayatını kaybetti.

Erhan Adem AK Parti'nin hayvancılık politikasını değerlendirdi Erhan Adem AK Parti'nin hayvancılık politikasını değerlendirdi

Aydın İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk Aktemur'un vefatını şu sözlerle paylaştı; "Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yapmış, İYi Parti Aydın İl Kurucu üyemiz ,27. Dönem Milletvekili Adayımız Sayın Halil İbrahim Aktemur’un yakalandığı ve bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalık sonucu vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Cenazesi 19 Ocak 2024 Cuma (Yarın) günü Aydın Bey Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Çakırbeyli Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine Başsağlığı dileriz. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" dedi.

Editör: EKİN KORKMAZ