HABER: EKİN KORKMAZ

Aydınlı influencerlar geçtiğimiz günlerde Neslim Güngen Güzellik Merkezi Aydın Şubesi'nde  İnfluencer Çiğdem Şerbetçioğlu Kaya ve Burcu Altuğ'un  düzenlediği davette bir araya geldi. Etkinliğe katılan Aydınlı influencerler arasında Duygu Elbir, Aydan Aydınlı, Zehra Balcı, Sedef Derebaşı, İlknur Kemçi Ertuğrul, Dilek Akbulut yer aldı. Neslim Güngen Güzellik Merkezi Aydın Şube Müdürü Elmas Basak Peker keyifli davetin ardından katılan tüm influencerlara hediyeler vererek anı ölümsüzleştirdi. 

"KIZIMIN HAYALİNİ GERÇELEŞTİRDİM"

İnfluencerler hem keyifli vakit geçirdi hem de güzellik merkezini tanıttılar. Neslim Güngen Güzellik Merkezi Aydın Şube Müdürü Elmas Basak Peker Aydınlı influencerları ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirtti. Peker, "Aydın'da 7 Kasım'dan beri hizmet veriyoruz. 3 şube olarak aldık biz; Merkez, Nazilli ve Söke. Ben 3 çocuk annesiyim.  Öncesinde inşaat işi ile uğraşıyordum. Ortanca kızım küçüklüğünden beri kozmetik ve güzelliğe çok ilgiliydi. Hep diyordum ona seni güzellik uzmanı yapacağım diye. Böyle işletme açarak kızımın hayalini gerçekleştirdim. Bugün bu güzel etkinliğe ev sahibi olmatan çok mutluyuz" dedi. 

"HEYECANLIYIZ VE MUTLUYUZ"

Neslim Güngen Aydın Şubesi Sosyal Medya Tanıtım Uzmanı ve aynı zamanda İnfluencer olan Çiğdem Şerbetçioğlu Kaya etkinlik için şunları söyledi; "Bugün Aydın'daki influencer arkadaşlarımızı yerel esnafla buluşturuyoruz. Bugün de Neslim Güngen Güzellik Merkezi'ndeyiz. Eksik arkadaşlarımız var ama olsun çoğumuz toplandık. Herkez çok mutlu. İşletme sahibi ve ekibi bizleri çok güzel karşıladı. Heyecanlıyız, mutluyuz. Biz bu işi Aydın'da da büyük bir seviyeye taşımak istiyoruz. Bütün amacımız bu" diyerek cümlelerini sonlandırdı.