Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın 'S.O.B.A Podcast' isimli programına katılan Fuat Ergin, "Sana rap'in 3 büyüklerden 1'i desem hadsizlik etmiş olur muyum? Bir anda '2 Pushta'yı söylemeye başlar mısın?" sorusuna Ceza ve Sagopa Kajmer'i kastederek "Yok asla söylemeye başlamam ama yani onların hayattaki en büyük şanslarından biri benimle kıyaslanmak" yanıtını verdi.

"BEN VE CEZA İLE KENDİNİ KIYASLAMA"

Bu sözleri duyan Sagopa Kajmer, Fuat Ergin'in 'Rast Gel Kazara' adlı şarkısının klibini X hesabından sinkaflı küfürlerle paylaştı.

Sagopa Kajmer paylaşımında, "Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3. Bir de şu s...k şarkını dinle" dedi. 

Ege Denizi'nde deprem! Ege Denizi'nde deprem!

"SÖZ VE MÜZİK HIRSIZI SENSİN"

Fuat Ergin de Kajmer'e sosyal medya hesabından sinkaflı küfürlerle cevap verdi. 

Ergin paylaşımında, "S...k senin tarikat t..ı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g..ü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya" ifadelerini kullandı.