HABER: SEHER DAMLA KÖROĞLU

Celal Başlangıç hayatını kaybetti Celal Başlangıç hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Bayram İnci, Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.  Ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnci gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saha çalışmaları hakkında konuşan İnci, “Sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim halindeyim. İlçe ve il başkanlığı yaptığım için tanınırlık konusunda sıkıntım yok. Aydın’ın ve Efeler’in sorunlarını yakından biliyorum. Bir ekibimiz var. Nasip olur ve aday olursak projelerimizle kamuoyunun önüne çıkacağız. Belediyeyi aldığımızda bütçenin durumuna göre hangilerinin uygulanıp hangilerinin uygulanamayacağını açıklayacağız. Bizim için önemli olan şeffaflık ve hesap verilebilirlik. Şahsımıza dönük çok ilgi var. Bu sevindirici. Genel seçimlerden sonra insanlarda bir umutsuzluk oldu. Bir değişim hareketi başladı. Bunu Aydın’da ilk dillendirenlerden biri benim. Siyasi ortamdan dolayı taban ve partililerimiz aday olmam konusunda teşvik ettiler. Onların teşvik ve desteği üzerine aday adayı oldum. Genel merkezin değerlendirmesini bekliyoruz. Oradan çıkacak sonuca göre adayımızın etrafında toplanacağız. Partimizin Efeler ve Büyükşehir’de iktidarını devam ettirmek için mücadele edeceğiz. Bir insan her şeyi göremez. Çok akıl, tek akıldan üstündür. Sivil toplum kuruluşlarıyla, basınla görüş alışverişi yapacağız. Beraber yöneteceğiz. O yüzden yerel basın bizim için çok kıymetli” dedi.

photo_2023-12-15_17-41-47

“ADAYLAR ÇOK ÖNEMLİ”

CHP’nin seçime ittifaksız girmesi halinde sorun yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin soruya yanıt veren İnci, “Seçimi alacağımızı düşünüyorum. Yerel seçim biraz daha insanlara inandırıcılığınız, güven vermeniz ve projelerinizle ilgili. Genel yönetimden, ekonomik sıkıntılardan dolayı iktidar blokuna tepki var. Burada adaylar çok önemli. Ben aday olduğumda her kesimden oy alabileceğimi düşünüyorum. Bizim partimiz için Aydın’da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama tabii ittifak olsa çok daha rahat olur. İnsanların tabanda ittifak sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ