HABER: TUĞBA AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Belediye Meclis Üyesi Altan Kemerci, yeni yıl mesajı yayınladı. 2023 yılının afet, acı ve yoksulluk yılı olduğunu belirten Kemerci, “Emekçinin hakkını alamadığı, önce yoksulların öldüğü bir yılı geride bıraktık. İktidar ülkemizi ekonomik, sosyolojik ve politik olarak bir buhrana sürükledi. Gençlerimizin kaygıları hat safhaya çıktı. Emeklimiz, işçimiz özetle halkımız ne hakkını alabiliyor ne de temel yaşam ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 2023 yılı acılardan beslenen bir iktidarın yılı oldu. Deprem ve sel gibi doğal afetlerin geride bıraktığı acı yoksulluk üzerinden politika üretenlerin zihniyetinin beslendiği bir yıl oldu. Şehitlerimiz üzerinden yapılan çiğ politika zihniyeti de bunun en belirgin örneğidir. Yoksulun çocuğu şehit olurken zenginlerin ekranlara çıkarak “vatan, millet” naraları attığı bir yıl oldu” dedi.

“YOKSULA ZULMEDEN ZİHNİYET YOK OLSUN”

Yeni yıla dair umutlarını sıralayan Kemerci, “Ezelden beridir bu millet, bu ülke, yoksulun emekçinin ve gerçek vatanseverlerin ülkesidir. Yeni yılda yoksula zulmeden zihniyetin yok olduğu, çocuklarımızın şehit olmadığı, umudun yeşerdiği ve genciyle, yaşlısıyla kadınıyla huzurlu ve mutlu bir ülke inşa edeceğimiz bir yılın başlangıcı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milli park ilan edilmesi gerekirken Latmos'a iş makineleriyle girdiler! Milli park ilan edilmesi gerekirken Latmos'a iş makineleriyle girdiler!

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ