Milli park ilan edilmesi gerekirken Latmos'a iş makineleriyle girdiler! Milli park ilan edilmesi gerekirken Latmos'a iş makineleriyle girdiler!

HABER: SEHER DAMLA KÖROĞLU

AK Parti Nazilli’de belediye başkan adayı olmak isteyen isimler başvuru yapmaya devam ederken aday adaylarının evraklarını teslim alan İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İlçe Teşkilatı’nda Bekir Kuvvet Erim’in müracaatını kabul ettiği sırada sürece ilişkin bilgi veren Beyazıt, adayın kim olacağına yönelik soruya yanıt verdi. Beyazıt, “Bu süreç her daim olur. Ben göreve başladığımdan beri aynı şeyi söylüyorum, AK Parti’de bir düstur var, bu da genel merkez odaklı bir düstur. Başvurular olacaktır, değerlendirmeler olacak, belki dışarıdan adaylar gelecektir, mevcutta doğal bir adayımız var zaten. Süreç bizde oldukça farklı ilerliyor ama son noktayı koyacak olan tabi ki genel merkezimiz ve genel başkanımız olacaktır” ifadelerini kullandı.

"BU SEÇİME AK PARTİ ROZETİYLE KATILMAK İSTİYORUZ"

Beyazıt Nazilli’nin hangi partiden belediye başkan adayı çıkaracağı sorusuna ise “Hangi belediyenin hangi partiye verileceği iki partinin genel başkanları tarafından yapılan görüşmeyle netleşecek. Kendi adımıza şunu talep etmekte en azından istekliyiz. Geçen dönem MHP rozetiyle katıldık seçime, bu seçimde de AK Parti rozetiyle katılmak istiyoruz. Ama tekrar söylüyorum bu konudaki karar mercisi de genel başkanlarımız. Henüz bu konu ile ilgili kararı bilemiyoruz” yanıtını verdi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ