İşlerinden dolayı İstanbul, Ankara ve İzmir arası mekik dokuyanİzzet Yıldızhan, yakın zamanda stüdyoya gireceğini de belirtti. Yıldızhan, "Ben bu piyasaya lazımım. İyi solistlerin bu işi bırakmaması lazım. Sanatımda mütevazi olamam. Sanata dair birçok saçma sapan iş yapılıyor ve dinleyici bunu kabul etmiyor artık. İnsanlar kendileri olmuyor" dedi.

"AFFETMEYECEĞİM" 
"Kızlarım flört edemez" açıklamasıyla sosyal medyadan destekleyenler kadar ağır hakarete de maruz kalan Yıldızhan, açtığı davaları gazetecilerin hatırlatması üzerine şöyle konuştu, "Bine yakın kişiye dava açtım. Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfür etti. Ama affetmeyeceğim. Davalar açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı. Ama affetmeyeceğim ve bu işinde takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye küfür, ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli."

"KÜLOTLA DA ÇIKMASINLAR BİR ZAHMET" 
Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilen şarkıcı şöyle dedi; "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. "

"Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz."

"ÜLKEYE REZİL OLANLAR AHKAM KESİYOR" 
Sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hande Yener, Yıldızhan'ın bu sözlerine sessiz kalmadı. Instagram hesabından paylaşım yapan Yener, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" cevabını verdi. (Milliyet)