HABER: TUĞBA AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) değişimci kanadının önemli isimleri arasında yer alarak kurultay sürecinde Genel Başkan Özgür Özel’e desteğini açıklayan Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, önemli açıklamalarda bulundu. Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Bülbül, partisinden istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Memleket Partisi İl Başkanlığı’ndan istifa eden Cavit Yenipazarlı’ya kapılarının açık olduğunu belirtti.

Aydın geneli  nöbetçi eczaneler | 27 Nisan 2024 Aydın geneli nöbetçi eczaneler | 27 Nisan 2024

"ÜYE OLMA YOLLARI BELLİDİR"
Atay’ın partiye yeniden dönebileceğini kaydeden Bülbül, “Kendisi iradesini gösterip yeniden katılmak isterse partinin yetkili kurulları var. Üye mi yapılacak? Aday mı gösterilecek? Bu konular Parti Meclisi’nin, genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımızın kararıdır. Partiye üye olmak isterse üye olma yolları bellidir” dedi.

BABA EVİNE ÇAĞIRIYORUZ”

 Baba evi vurgusu yapan Bülbül, "Cavit Yenipazarlı’nın baba evine dönme konusundaki düşüncelerini gazetelerden okudum. Çok memnun kaldım. Bu arkadaşlarla beraber siyaset yaptık. Ayrışmamıza gerek yok. Hepimiz bir araya gelmemiz lazım. CHP nasıl devlet kuran bir partiyse aynı zamanda bir baba evidir. Bütün arkadaşlarımızı baba evine çağırıyoruz. Cavit Yenipazarlı’nın da başka arkadaşlarımızın da gelmesinden memnuniyet duyarız” ifadelerini kullandı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ