ADM Elektrik Dağıtım tarafından duyurulan çalışma programına göre, Aydın’ın dört ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Şebeke bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ağaç kesimi, hat koridoru açma ve altyapı yenileme işlemleri nedeniyle farklı mahallelerde belirlenen saatlerde enerji verilemeyecek.
Çine’de alçak gerilim hatlarında yapılacak ağaç kesimi ve hat koridoru açma çalışmaları kapsamında Karanfiller ve Kasar mahallelerinde kesintiye gidilecek.
Karanfiller Mahallesi’nde Camii Sokak’ta 09.00-11.00, Orta Sokak ve Taşoda Sokak’ta ise 11.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kasar Mahallesi’nde Kulaksızlar Sokak ve Resüler Sokak’ta 12.00-13.00 saatlerinde, Belen Sokak, Kuyu Belen Sokak ve Zeytinli Sokak’ta 13.00-15.00 saatlerinde elektrik kesilecek. Belen Sokak ve Yeni Sokak için ise 15.00-17.00 saatleri arasında kesinti programı bulunuyor.
EFELER'DE 4 MAHALLE ETKİLENECEK
Efeler ilçesinde gerçekleştirilecek planlı yatırım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Girne, Zafer, Meşrutiyet ve Ilıcabaşı mahallelerinde 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Çalışmaların belirtilen saat aralığında tamamlanmasıyla bölgelere yeniden enerji verilmesi planlanıyor. Kuşadası’nda Yenikent ve Yaylaköy mahallelerinde de elektrik kesintisi uygulanacak. Planlı altyapı çalışmalarının yanı sıra orta gerilim hattındaki direğin yıkılması nedeniyle bölgede 11.00-15.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacağı bildirildi.
Nazilli’de ise şebeke yenileme çalışmaları kapsamında bazı sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak. Ancak paylaşılan duyuruda kesintiden etkilenecek mahalle ve sokaklarla ilgili ayrıntılı saat bilgilerine yer verilmedi.




