HABER: EKİN KORKMAZ

Aydın'ın Efeler ilçesinde iki dünürün 11 Aralık'ta açtıkları "Pilav Yerim" adlı işletmeleri lezzetli yemekleri ile hem anne eli lezzetlerini müşterilere sunuyorlar hem de hayalleri olan işletmenin açma mutluluğunu yaşıyorlar.

"BİZİM SAĞ KOLUMUZ"

İşletme sahibi Ayten Karaoğlu ve Ülker Üreyen birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek yanyana daha güçlü olduklarını belirttiler. Ekiplerini büyüterek artık 3 kişi olduğunu söyleyen Karaoğlu; Efecim de bizim ekibimizin bir parçası. Bize yardım ediyor. O bizim sağ kolumuz diyebiliriz" dedi.

D J I 20240424151142 0069 D

"EN ÇOK TERCİH EDİLEN SPORCU MENÜ"

Latmos’ta kritik keşif! Latmos’ta kritik keşif!

Sporcu menünün çok sevildiğini söyleyen Karaoğlu; "Sanırım en çok tercih edilen sporcu menü. Gençlerimiz spor yaptıkları için baya gidiyor" ifadelerini kullandı. Yoğunluğun öğle saatlerinde yaşandığı söyleyen Üreyen; "gelen müşterilerimiz, öğrenciler olsun, öğle yemeği yemek isteyenler burayı tercih ediyorlar. Bu kalite de bu fiyatların uygun olduğunu söylüyorlar, memnun da kalıyorlar" şeklinde konuştu. 

D J I 20240424151204 0071 D

"ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ.."

Enerjilerini birbirinden aldıklarını söyleyen Üreyen; Birlikten kuvvet doğarmış. Bizden de çok güzel işler çıkıyor. Ona da eminiz. En iyi şekilde güzel, temiz olarak sunumlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Anne eli değmiş gibi temiz ve güzel olduğunu söylüyorlar. Gelenler de mutlu oluyorlar" ifadelerini kullandı.