HABER: EKİN KORKMAZ

Aydın'ın Efeler ilçesinde iki dünürün 11 Aralık'ta açtıkları "Pilav Yerim" adlı işletmeleri lezzetli yemekleri ile hem anne eli lezzetlerini müşterilere sunuyorlar hem de hayalleri olan işletmenin açma mutluluğunu yaşıyorlar. İşletme sahibi Ayten Karaoğlu ve Ülker Üreyen birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek yanyana daha güçlü olduklarını belirttiler.

0

BİRLİKTE DAHA ÜRETKENİZ

Gelen müşterilerin onları kardeş sandığı söyleyen Karaoğlu; "Hayalim yıllarca böyle ev yemekleri yapılan, gençlerle birlikte olabileceğim, insanlarla iç içe olabileceğim bir yer açmaktı. Ama hayat telaşından fırsat olmamıştı. Çok güzel bir şeymiş üretmek, insanlarla iç içe olmak. İkinci kere annelik yapıyorum müşterilerime. Çok güzel, lezzetli pilavımız var. Dünürüm ile çok güzel iş bölümü yapıyoruz. Birimiz bir iş yaparken diğerimiz öbür işi yapıyoruz. Bizi kardeş zannediyorlar. Dünür deyince herkes şaşırıyor. Totemimiz var ne zaman güzel sipariş alsak Muratgilin Damı'nda şarkısını söyleyerek halay çekiyoruz. Dünürüm sevdiğim, değer verdiğim birisi. Birlikte daha mutluyuz, daha huzurluyuz, daha güçlüyüz ve daha üretkeniz" dedi.

Kuyucak'ta JES'e karşı direniş devam ediyor Kuyucak'ta JES'e karşı direniş devam ediyor

"DÜNÜRÜMLE ÇOK TATLIYIZ"

Gelen müşterilerin pilavlarını çok sevdiğini ifade eden Ülker Üreyen; Damadım bu iş fikrini bize söyledi. Bende dünürümü yalnız bırakmak istemedim ve destek olmak istedim. Buraya gelen herkes kadın elinin değdiğini söylüyor. Ve çok beğeniyorlar yemeklerimizi. Çocuklarımız çok tatlı bizde dünürümle çok tatlıyız. Çünkü biz çocuklarımızı çok seviyoruz" diyerek cümlelerini tamamdı.