HABER: TUĞBA AYDIN

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı görevine resmi olarak ataması gerçekleşen Ahmet Ertürk'ün ardından gözler İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Recep Taner'e çevrildi. Mevcut yönetimin görevden alınması halinde adaylıktan çekileceğini belirten Taner, yaptığı son açıklamasında aktif siyaseti bırakarak aday adaylığından çekildiğini belirtti. 

Aydın siyasetinde acı gün! Aydın siyasetinde acı gün!

Taner açıklamasında, “Kongreyi kaybetmiş ekip kazanan ekibe tercih edilir ve görevden alınır da kongrede kaybeden ekip göreve getirilirse bu ekiple ben çalışma yapamam. Ben kalkıp da kendi ekibimden başka bir ekiple çalışamam. Benden bir başarı çıkmaz. Başarılı olmayacağım bir yerde de aday olmam. Bu ekibi benim ekibimin yerine tercih edilenlerin Allah işlerini rast getirsin. Ben yokum” ifadelerini kullandı.

"KENARA ÇEKİLECEĞİM"

İstifa edeceği yönünde sorulara da yanıt veren Taner; "Ben istifa etmiyorum. Ben partide devam edeceğim ama aktif siyasette devam etmeyeceğim ve kenara çekileceğim. Arkadaşların kendi tercihlerine bırakıyorum. Bu konuda herhangi bir şey demem. İstifa etmemelerini kendilerine talep ederim” diye konuştu.