Geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi edilirken dün entübe edilen tiyatrocu, yazar ve televizyon programcısı Metin Uca (62) hayatını kaybetti. Uca'nın vefatı sonrası sanat dünyası yasa boğuldu.

GONCA VUSLATERİ

“Bir konuya açıklık getirirken takındığın bir tavır var.. İncitmeden, yavaş yavaş, tebessümle, insanı sarmalayan o kuvvetli cümlelerinle… Kısa kestiğin ilk konu bu oldu. En zayıf durumlarda sana kızdığım anlar gözümde… Hafifçe gülümser ve yatıştırırsın… Bu ‘yaşamak’ konusunu kısa kestiğin için seninle büyük hesaplaşacağız, güzel ruh. Hayatına dahil ettiğin herkes ne şanslı Metin. Seni çok seviyorum.. En sevdiğin sanatçılarla buluşup, bir sürü eğlenceli anı paylaşacağına eminim. Sevmek bir frekanstır. Daima. Allah rahmet eylesin. Güzel dostumu sarıp sarmalasın yaradanın kuvvetli ışığı.”

AYŞEGÜL ALDİNÇ

“Çok üzgünüm Metin’ciğim. Çok erken gittin. Söyleyecek söz bulamıyorum…”

GANİ MÜJDE

“Canım arkadaşım, heyecanını hiç kaybetmeyen bir çocuk, cesur bir bilge, çevresine ışık saçan bir dosttun. Seni artık güzel hatıralarınla anacağız. Yaşadığın her saniyeye anlam katarak yaşadığın ve yaşattığın için teşekkürler.”

MELEK BAYKAL

“Canım Metin. Çok üzgünüm arkadaşım.. Kapkara bir güne açtım gözümü.. Seni çok seviyorum.. Huzurla ulaş gittiğin yere. Dualarımız beraberinde olsun Metinim.”

SABA TÜMER

“Ah ah ah çok ama çok üzüldüm… Mekanı cennet olsun”.

Bakan Şimşek, "Asgari ücreti vergi dışı bıraktık" Bakan Şimşek, "Asgari ücreti vergi dışı bıraktık"

TOLGA SAĞ

“Birer birer ayrılıyor ülkemizin aydınlık yüzleri aramızdan. Genç iken ölene ölüm zor iş…”

SUNAY AKIN

“Canım kardeşim…”

MESUT YAR

“Bu fotoğrafı çektiğim günü hatırlıyorum. Sonra ortak günlerimizi. Ailemin her ferdindeki Metin sevgisini. Bugün hem Metin’i hem de metanetimi yitirdim. Huzur hep seninle olsun, bu uçtan diğer uca… Güle güle güzel dostum.”