Gazeteci Deniz Zeyrek'ten Altan Kemerci'ye destek! "Demokrasi neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın"

CHP Efeler İlçe Başkan Adayı Altan Kemerci’nin delege seçimleri öncesi yaptığı "şeffaflık ve demokrasi" uyarısı ulusal televizyon programına da konu oldu. Kemerci'nin talebini konuşmasında yineleyen gazeteci Deniz Zeyrek,""Demokrasi neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın"dedi.

Ayşe Yılmaz
Ayşe Yılmaz
Gazeteci
Yayınlanma
Güncelleme

HABER: EKİN KORKMAZ
Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkan Adayı Altan Kemerci’nin delege seçimleri öncesi yaptığı "şeffaflık ve demokrasi" uyarısı ulusal bir televizyonun tartışma programına konu oldu. 

Sözcü TV’de yayınlanan 'Para Politika' programına katılan Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP'nin delege ve ilçe başkanlığı seçimlerindeki sorunlara değindi. Zeyrek, konuşmasında  “Demokrasi neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın” vurgusunda bulundu. 

KEMERCİ'DEN DEMOKRASİ VE ŞEFFAFLIK VURGUSU
Son olarak geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklaması ile delege ve ilçe başkanlığı seçimlerine şaibe karıştırılmaması için şeffflığa dikkat çeken CHP Efeler İlçe Başkan Adayı Altan Kemerci,  “Neferi olduğum partimin delegasyon ve ilçe başkanlığı seçimlerinde şeffaf bir yol izlenilmesi gerektiğini birçok kez ifade ettim. Ulusal basın gündeminde de yer alan "şeffaflık ve demokrasi" konusunda Efeler İlçe Başkanlığı'ndan talebimiz öz ve nettir. Zarflar beyaz değil sarı olmalı, her listenin sandık temsilcisi olmalı, seçimler mahallelerde yapılmalı, üyelerimizin ayağına biz gitmeliyiz” demişti. 

GAZETECİ DENİZ ZEYREK'TEN ALTAN KEMERCİ'YE CANLI YAYINDA DESTEK
CHP’li Kemerci’nin gündeme getirdiği şeffaflık ve demokrasi açıklamalarına Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’ten destek geldi.

Sözcü TV'de Ebru Baki'nin sunduğu 'Para Politika' programına katılan Zeyrek, “Sarı zarf kullanılması gerekiyorsa tüzüğe göre, sarı zarf kullanacaksın. Sen beyaz zarf kullanamazsın. Eğer mahalle seçimleri mahallede yapılması gerekiyorsa sen onu ilçe başkanlığında yapamazsın, mahallede yapacaksın. Kural neyse ona uyacaksın. Demokrasi neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın” dedi.

@aydinhaberlericom

CHP Efeler İlçe Başkan Adayı Altan Kemerci’ye ulusalda gazetecilerden destek

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
Gazeteci
Yorumlar