HABER: EKİN KORKMAZ

Efeler'in Ovaeymir mahallesinde vatandaşlar hizmet göremediklerini ve belediye başkanlarının mahallelerine uğramadığını belirttiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun mahalle ziyareti yapmadığını söyleyen vatandaşlar; "Özlem Çerçioğlu kaç senedir burada bir belediye başkanı bir gün Ovaeymir'e gelip de Ovaeymir halkının dileklerini, ne istiyorsunuz diye sormadı, dinlemedi. Memnun değiliz, yeni seçimlerde daha iyi bir insan gelir, bize uğrar, bizim derdimizi dinler. Tek temennimiz o" diyerek sitemini dile getirdi.

"BİZİ KENAR MAHALLE OLARAK GÖRÜYORLAR"

Ovaeymir halkı kendilerinin dışlandıklarını ve bu yüzden hizmet alamadıklarını söylerek şunları ilave ettiler; " Bizi kenar mahalle olarak görüyorlar. Biz daha iyi hizmet istiyoruz. Efeler'den de istiyoruz, Büyükşehir'den de istiyoruz. Büyükşehir'de bizi unutmaması lazım." 

@aydinhaberlericom

👥 Efeler’in en büyük mahalleleri arasında yer alan Ovaeymir’de yerel yönetimlerin hizmetlerini araştırdık. 👥Vatandaş yerel yöneticilerden memnun mu? 👥Hangi belediye ne yaptı? Talepler ve sorunlar neler? 💭 Görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz…

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ