24 Mart 2021 Büyük AK Parti Kongresi:
Tarihin görmüş olduğu en büyük, en bilge, en kudretli en iyi devlet adamının CHP ile başlayıp ‘Bay Kemal’, FETÖ, dış mihraklar ve içimizdeki hainler ile bitireceği lebalep dolu Büyük Kongre… Ülkede antidemokratik tek adamın iradesinin bir göstergesi olan kongrede;
Mesafe yok!
Maske yok!
Ceza hiç yok!
Ey AKP!

Bu kongre için 81 il ve ilçeden maskelerin fora olduğu yüzlerce otobüs kaldırırsın. Bir senedir dükkanı kapalı olan esnaf 19:00 da dükkanını kapatmak zorunda iken ve ekonomisinde açılan derin yarayı kapatamamışken, bugünkü 30 bin vaka ve 146 vefat ile bugün miting yaparsın.

Bir tarafta bir yıldır kapalı olan üniversiteler ve boş amfiler; Bir yandan dağ başında hayvanını otlatan kadına; bankadan para çekerken çocuğuna söylediğiniz ceza, kaymakamların vatandaşlara karşı aslan kesilmesi… Temizlik, hijyen, mesafe kime göre!


Resmen aklımızla dalga geçiyorlar. Biz cenazelerimize iki dua okumaya vedalaşmaya insan çağıramıyoruz, teselli etmek için canımızın parçalarına sarılamıyoruz, aile büyüklerimizi korumak için ziyaret edemiyoruz, sarılıp öpemiyoruz… Ama bunlar kongrelerde doluşup, iç içe kaynaşıp lebalep olup aklımızla dalga geçiyorlar .


Bir tarafta 1 yıldır işyeri kapalı olan evine ekmek götüremeyen esnaf, öteki tarafta pandemiyi hiçe sayıp tıklım tıklım dolu kongreler…


Rus sosyalist devrimci ve politikacı LENİN yıllar önce özetlemiş aslında: Ezilenler ile ezenler, sömürülenler ile sömürenlerin eşitliği olamaz; yoktur, olmayacaktır.